LilianO on the beach


LilianO is net terug van een prachtige vakantie in Florida. De staat van Amerika met prachtige zandstranden en natuurlijk een paradijs om schelpen te zoeken voor de fotografie van LilianO. We zijn op Sanibel Island geweest uitgestrekte oogverblindende witte zandstranden met alleen maat witte schelpen. De golf van Mexico staat ook bekend voor zijn sand dollars maar helaas heb ik deze niet gevonden. Na 2 weken sunshine kwam er gelijk weer een leuke bestelling binnen voor mijn geplande avond op 8 juni a.s.

Terug van 2 heerlijke weken in Florida. Ik ben in Naples geweest dit ligt aan de golf van Mexico waar je oogverblindende witte zandstranden hebt met heel veel schelpen. Marco Island en Sanibel Island liggen hier ook in de buurt deze staan bekend om zijn sand dollars maar helaas heb ik deze niet kunnen vinden. Maar wel weer prachtige schelpen gevonden voor mijn fotografie. Terugkomend lag er alweer een leuk pakket op me te wachten voor mijn geplande avondje op 8 juni a.s. je kunt je nog steeds aanmelden voor deze avond :-)

Nu eerst fotograferen met als achtergrond mijn nieuwe schelpen.

Groetjes,

LilianO

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square