Recente berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Uitgelichte berichten

LilianO on the beach


Terug van 2 heerlijke weken in Florida. Ik ben in Naples geweest dit ligt aan de golf van Mexico waar je oogverblindende witte zandstranden hebt met heel veel schelpen. Marco Island en Sanibel Island liggen hier ook in de buurt deze staan bekend om zijn sand dollars maar helaas heb ik deze niet kunnen vinden. Maar wel weer prachtige schelpen gevonden voor mijn fotografie. Terugkomend lag er alweer een leuk pakket op me te wachten voor mijn geplande avondje op 8 juni a.s. je kunt je nog steeds aanmelden voor deze avond :-)

Nu eerst fotograferen met als achtergrond mijn nieuwe schelpen.

Groetjes,

LilianO

Volg ons
Zoeken op tags
Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square