September 11, 2017

February 22, 2017

November 6, 2016

October 17, 2016

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

LilianO on the beach

May 11, 2017

 

 

Terug van 2 heerlijke weken in Florida. Ik ben in Naples geweest dit ligt aan de golf van Mexico waar je oogverblindende witte zandstranden hebt met heel veel schelpen. Marco Island en Sanibel Island liggen hier ook in de buurt deze staan bekend om zijn sand dollars maar helaas heb ik deze niet kunnen vinden. Maar wel weer prachtige schelpen gevonden voor mijn fotografie. Terugkomend lag er alweer een leuk pakket op me te wachten voor mijn geplande avondje op 8 juni a.s. je kunt je nog steeds aanmelden voor deze avond :-) 

Nu eerst fotograferen met als achtergrond mijn nieuwe schelpen.

Groetjes,

LilianO

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square