Inkoop Bangkok

 

Ik kom net terug van een leuke reis naar Thailand met op de terugreis een stopover in Bangkok om zilveren kettingen in te kopen. Ik word altijd weer blij als ik daar over markten loop en een stukje Azië kan opsnuiven. Thailand is een land met veel tradities, heerlijk eten, geuren en kleuren maar vooral de Thaise gastvrijheid is wat mij aan het land erg aanspreekt. Ik heb weer voldoende inspiratie opgedaan voor mijn volgende collectie en waarbij halfedelstenen weer hoog in het vaandel staan.

Over nieuwe collectie gesproken ik heb vandaag een pakket binnen gekregen met nieuwe LilianO"s......Dus gauw aan de slag, uitpakken, fotograferen en alles weer plaatsen op mijn website :-)

Tot gauw.

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square