September 11, 2017

February 22, 2017

November 6, 2016

October 17, 2016

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Inkoop Bangkok

February 22, 2017

 

 

Ik kom net terug van een leuke reis naar Thailand met op de terugreis een stopover in Bangkok om zilveren kettingen in te kopen. Ik word altijd weer blij als ik daar over markten loop en een stukje Azië kan opsnuiven. Thailand is een land met veel tradities, heerlijk eten, geuren en kleuren maar vooral de Thaise gastvrijheid is wat mij aan het land erg aanspreekt. Ik heb weer voldoende inspiratie opgedaan voor mijn volgende collectie en waarbij halfedelstenen weer hoog in het vaandel staan. 

 

Over nieuwe collectie gesproken ik heb vandaag een pakket binnen gekregen met nieuwe LilianO"s......Dus gauw aan de slag, uitpakken, fotograferen en alles weer plaatsen op mijn website :-) 

 

Tot gauw.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square