Over LilianO

6CA5ACD7-9669-420C-A4AD-BDD45ABD1C50.jpe

"Today is a perfect day to start living your dreams"

Mijn naam is Lilian Klinkenberg - van der Togt en de naam LilianO is ingegeven door mijn vakantie in Toscane een paar jaar geleden. Al toerend door de Chianti streek, op zoek naar mooie wijnhuizen, zag ik dit plaatsnaambord. Toen ik mijn website startte schoot mij dit voorval te binnen. Vandaar de naam LilianO. 

Ik kom uit een ondernemersnest, daar krijg je het nodige van mee. Zoals hard werken, doorzetten en focus houden. Eigenschappen waarvan ik vind dat die nodig zijn om als ondernemer te kunnen slagen. 

 

Waarom sieraden met edelstenen? Ik ontwerp en maak hobbymatig al jaren sieraden voor mijn vriendenkring en wilde hiermee iets doen. Al zoekende op mijn reizen en online kwam ik mensen tegen die dit wilde en kunnen vervaardigen en daardoor is mijn webshop ontstaan. Ik laat de meeste sieraden maken in Azië en koop daar ook losse items die ik zie. Mijn voorkeur gaat uit natuurlijke materialen, zoals halfedelstenen en parels verpakt in een mooi jasje van zilver en daaroverheen een laagje goud. 

Op mijn webshop kan je nu alleen nog sieraden met edelstenen bestellen. In de toekomst zal ik mijn assortiment uitbreiden met artikelen die ik ontdek op mijn reizen.

O ja, het klavertje vier is mijn beeldmerk en komt regelmatig terug in mijn sieraden met edelstenen. Dit beeldmerk staat voor passie, geluk en liefde. Dat is wat ik jou, als bezoeker en hopelijk klant, van harte toewens.

LilianO