Over LilianO's droom

"Today is a perfect day to start living your dreams"

Mijn naam is Lilian van der Togt en de naam LilianO is ingegeven door mijn vakantie in Toscane een paar jaar geleden. Al toerend door de Chianti streek, op zoek naar mooie wijnhuizen, zag ik dit plaatsnaambord. Toen ik mijn website startte schoot mij dit voorval te binnen. Vandaar de naam LilianO. De O staat voor objecten of originals of Ohhhh. Enfin, je mag het zelf invullen.

Trouwens de Chianti wijn van Tenuta Liliano is ook een aanrader.

 

Ik kom uit een ondernemersnest, daar krijg je het nodige van mee. Zoals hard werken, doorzetten en focus houden. Eigenschappen waarvan ik vind dat die nodig zijn om als ondernemer te kunnen slagen. 

 

Waarom sieraden met edelstenen? Ik ontwerp en maak hobbymatig al jaren sieraden voor mijn vriendenkring. Mijn sieraden met edelstenen, zoals oorbellen en armbanden, laten zich goed combineren met basic kleding, maar laten zich ook goed combineren bij iedere andere gelegenheid. Bovendien zijn ze ook nog betaalbaar. Alleen natuurlijke materialen, zoals halfedelstenen en parels, is wat ik gebruik. Ik ben benieuwd waarbij jij mijn sieraden met edelstenen draagt! Klik op deze link en deel je ervaringen.   

Op mijn webshop kan je nu alleen nog sieraden met edelstenen bestellen. In de toekomst zal ik mijn assortiment uitbreiden met artikelen die ik ontdek op mijn reizen.

O ja, het klavertje vier is mijn beeldmerk en komt regelmatig terug in mijn sieraden met edelstenen. Dit beeldmerk staat voor passie, geluk en liefde. Dat is wat ik jou, als bezoeker en hopelijk klant, van harte toewens.

LilianO